2022-12-01

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN! Vi startar matchen mycket dåligt defensivt och är inte alls med vilket resulterar i en 3-0 ledning till hemma laget ektorp i halvtid.I andra halvlek kommer vi ut mycket mer taggade och motiverade efter ett bra psykiskt & taktiskt snack av coach Sherif. Vi lyckas reducera till både 3-1 och 3-2 efter ett mycket effektivt joker spel! Men sen kom kallduschen då ektorp utökar ledningen till 4-2 genom en fin frisparks variant. Vi ger inte upp och fortsätter med vårat effektiva joker spel och reducerar till 4-3 med 3 minuter kvar av matchen. Minuten senare lyckas vi äntligen kvittera till 4-4 och i matchen sista minuten sätter vi även spiken i kistan 4-5. Vilken upphämtning! Vilket Joker spel! Vi vill tacka Ektorp Futsal Klubb för en riktigt grym och underhållande match och önska dom ett stort lycka till i framtiden. Sist men inte minst så vill vi tacka våra underbara supportrar som hade tagit sig till matchen och gjorde så att vi fick känna oss som på hemma plan i vissa stunder, vilket stöd! Ni är grymma!